Comfortabel gemeubileerd. De budget tweepersoons kamers bevinden zich in het souterrain van het hotel. Ook ideaal voor eenpersoonsgebruik. De kamers zijn voorzien van een privébadkamer met douche en toilet.

In deze suites heeft u lekker de ruimte. Ze beschikken over één tweepersoonsbed, een zit- en kookgedeelte én privé badkamer. Erg geschikt voor iets een langer verblijf. U heeft ook beschikking over uw eigen ingang.

Comfortabel gemeubileerd, met uitzicht op de straatkant of het binnenhofje. De kamers zijn voorzien van een privébadkamer met douche en toilet.

Deze royale suite bestaat uit twee etages. Op de beneden etage vindt u een woonkamer met zitgelegenheid en keuken. Op de etage daarboven vindt u een slaapkamer en een badkamer met ligbad. Geschikt voor uw verblijf met familie, of een langer zakelijk verblijf. De luxe badkamer is uiteraard voorzien van een ligbad. Bovendien heeft de kamer twee televisies.

Een ruime kamer met drie éénpersoonsbedden, kabeltelevisie en een privé-badkamer met douche en toilet. Comfortabel gemeubileerd en ideaal voor gezinnen.

Locatie

logo-hotel-de-duif-klein

Contact

Hotel de Duif

Westerdreef 49
2161EN Lisse
Nederland

Tel: +31 (0) 252-410076
Fax: +31 (0) 252-410999
info@hoteldeduif.nl
www.hoteldeduif.nl
Jobs
 
facebook

Direct boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoek & Boek

Of bel: +31 (0) 252-410076