Online boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoek & Boek

Meet - Greet - Connect

Gelegen in het centrum van Lisse is hotel de Duif een ideale uitvalsbasis voor toeristen én voor zakelijke gasten. Bekend vanwege de Keukenhof heeft bloemenstad Lisse daarnaast nog meer te bieden. Strand, duinen, bloemen, plassen en grote steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem en luchthaven Schiphol zijn binnen handbereik.

Hotel De Duif: gastvrij, comfortabel en verrassend modern

In het centrum van bloemenstad Lisse ligt driesterrenhotel De Duif. Met z’n 21 kamers is dit hotel geschikt voor families, maar ook zakelijke reizigers. Het hotel ligt op steenworp afstand van De Keukenhof. Het hotel is van alle gemakken voorzien, en heeft verschillende kamers waaruit u kunt kiezen. Er is overal gratis draadloos internet. In de lobby is het gezellig toeven en de bar grenst aan een mooie binnentuin. Voor de zakelijke gasten zijn er speciale arrangementen en vergaderfaciliteiten. 

hr

Bloemendorp Lisse

Natuurlijk kent iedereen de Keukenhof en de prachtige bloemenvelden. Maar ook op cultureel gebied is Lisse interessant. U leert alles over de geschiedenis van de Bollenstreek in Museum de Zwarte Tulp. In de tuin van kasteel Keukenhof is een bijzondere beeldenexpositie. Bent u een natuurliefhebber? Bezoek dan onze gerenoveerde Heemtuin of stel uw eigen bloemenboeket samen in de bijzondere pluktuin Bloem & Bol. Daarnaast leiden vele fietsroutes u langs bollenvelden, naar de Noordzeekust of naar de Kagerplassen. Meer over Lisse & Omgeving.

 

 

 

Hotel de Duif te Lisse

Alles in het werk stellen om uw verblijf in de Bollenstreek onvergetelijk te maken. Dat streven wij elke dag opnieuw na.

logo-hotel-de-duif-klein

Contact

Hotel de Duif


Tel: +31 (0) 252-410076
Fax: +31 (0) 252-410999
info@hoteldeduif.nl
www.hoteldeduif.nl
Jobs
 
facebook